Resultat företagsserien

22/4
Ikväll spelas sista omgången i företagsserien. Se resultat och tabell.

11/4
Företagsserien fortsätter och sedan sist har PK LIV tagit en klar seger mot PEAB med 8-1 och WSP ändade Swecos 4 matchers segerrad med en seger med 6-5. I nästa omgång fick dock WSP bita i det sura äpplet mot Delta som vann med klara siffror. Sweco kom igen mot PK LIV som besegrades med 6-5. Beijer slog PEAB med 9-5 främst tack vare en 6-poängare i omgång 3. I senaste omgången slog Delta PK LIV klart och Sweco slog PEAB med 7-4.

I en haltande tabell är Sweco och Beijer i topp men mycket kan hända i de avslutande omgångarna.

13/3
Företasserien rullar vidare och det som hänt sen sist är att Beijer har slagit Delta med 7-4. WSP tog en fin skalp när PEAB besegrades med 8-3. Beijer vann över PK Liv med 9-1. I sista omgången så slog Sweco Beijer med 7-5, PEAB besegrade WSP med 8-4 och PK LIV och WSP delade broderligt och systerligt på poängen med resultatet 5-5. I teedragningen så är det WSP som har dragit bäst när två lag återstår.

19/2
I veckans omgång slog Beijer WSP med 10-4 och vi gratulerar PK Liv till sin första seger när de vann över Delta med 5-3.

12/2
Företagsserien curlar vidare och denna vecka slog Sweco PK LIV med 10-4 och Delta besegrade WSP med 6-4. PEAB fortsätter segertåget och slog Beijer med 6-2.

6/2
I veckans omgång av företagsserien vann Sweco över WSP med 9-5 efter en fin vändning i sista omgången när de tog en sexa och vann matchen. Peter Häggblad, Skipper i WSP-laget, tog dock nederlaget med fattning. Han kämpade med akuta ryggproblem i slutet av matchen och stenarna gick inte WSP:s väg och när motståndarna spelar bra kan det bli stora siffror.

I veckans andra match inledde PK LIV:s nya lsg med två nybörjare kompletterat med Svetlana starkt och ledde efter tre omgångar men i slutet kom PEAB:s lagmaskin igång och kunde vinna med 7-3.

29/1
Vårens företagsserie inleddes med att Beijer tog en klar seger mot Sweco med 11-2. PEAB tog också en stabil seger med 8-2 mot Delta. I dagen sista match inleddde debuterande PK LIV starkt med en tvåa men WSP kontrade och stal en fempoängare i tredje och trots en bra avslutning med poäng i de två sista omgångarna för PK LIV blev det WSP som avgick med segern med 8-4.