Silver och Brons till Umeå i Div III

Denna helg spelades i Umeå andra och sista sammandraget i Div III. Efter avslutat seriespel delade tre lag första platsen, lag Granlund Skellefteå CK, lag Söderström Umeå CK och lag Lundmark Umeå CK, samtliga klara för Div II-spel nästa säsong. För att rangordna medaljplatserna krävdes dock särspel, där lag Granlund, Skellefteå CK till sist vann, lag Söderström Umeå CK slutade 2:a och lag Lundmark Umeå CK slutade på en 3:e plats.

Umeås duktiga juniorlag lag Nygren slutade på delad 5:e-plats tillsammans med ett av Umeås rutinerade lag, lag Forsell.

Se resultat på Cuponline:
Resultat grundserie
Resultat särspel

Div III 2012/2013

Segrare i DIV III 2012/2013 blev lag Granlund, Skellefteå CK.

Div III 2012/2013

Silvermedaljörer i DIV III 2012/2013, lag Adolfsson Umeå CK, ersättningslag för lag Söderström i andra sammandraget. I laget spelade Sofie Adolfsson, Birgitta Axelsson, Mikael Sigfridsson och Pär Segerbrandt.

Div III 2012/2013

Bronsmedaljörer i DIV III 2012/2013, lag Lundmark Umeå CK. I laget spelade Tobias Lundmark, Hans Nylander, Camilla Tellhammar och Therese Strömberg.

Linescores i avslutande final i Umeå 10/2: