Lottojox spelprogram våren 2018

Tisdag den 9/1 2018 kl 18:00 och 20:00, startar vårens Lottojox-spel. Vi välkomnar två nya lag inför vårsäsongen, lag Johansson och Team Ouder, vilket innebär att hösten tre grupper nu är fördelade i fyra nya grupper med 5 lag i varje grupp. Med 5 lag per grupp är det alltid ett lag i gruppen som står över ett matchtillfälle.

Matcherna är inplanerade tisdagar under veckorna 2, 4, 6, 8 och 10. Det blir sedan slutspel under veckorna 10-13. Det kommer mer information om slutspelet senare.

Alla matcherna finns inlagda i bokningskalendern och som vanligt kommer resultaten att kunna följas på CupOnline, med länkar från hemsidan. Protokollen kommer att finnas i de vita plastfacken utanför sekretariatet på övervåningen.

Kom ihåg att dra till tee efter första matchen, se spelregler för mer information.

Spelregler 2017/2018.

Se spelprogram och resultat för de olika grupperna:
Grupp 1 VT | Grupp 2 VT | Grupp 3 VT | Grupp 4 VT

Har ni några frågor kontakta Sofie eller Katarina.

Lycka till!