Slutspel Lottojox våren 2018

Nu är det snart slutspel i Lottojox. Utifrån resultatet av vårens gruppspel har lagen delats in i A-Slutspel och B-Slutspel med 10 lag i varje slutspelsstege.
Slutspelet genomförs i form av en enkel utslagning. Det innebär att när man förlorat en match är man utslagen.

De första slutspelsmatcherna startar redan vecka 11, tisdag 13/3, onsdag 14/3 och torsdag den 15/3. Matcherna finns inlagda i bokningskalendern.

Matcherna behöver inte spelas på exakt datum eller tid enligt spelprogrammet, men det är viktigt att matcherna är spelade innan nästa omgång i stegen.
I samband med curlingavslutningen lördag den 24/3 spelas finalerna kl.14:00 i både A- och B-slutspelet.

Om något lag inte kan delta i slutspelet, meddela så snart som möjligt via sms till Sofie eller Katarina.

Under slutspelet tillämpas handikapp. Lag från grupp 1 har 0 poäng, lag från grupp 2 har 1 poäng, lag från grupp 3 har 3 poäng, lag från grupp 4 har 4 poäng. Lag med lägre handikapp har fördel av sista sten. Lag som lånar in spelare från högre division får 1 poängavdrag. Vid lika handikapp lottar man som vanligt om sista sten. Se också spelregler 2017/2018.

Matcherna spelas i sex omgångar, men vid lika efter sex omgångar spelas en extra omgång.

Det finns inga matchprotokoll och ingen resultatrapportering i Cuponline. Efter avslutad match fyll i resultatet på de slutspelsstegar som är uppsatta på anslagstavlan vid hissen. Resultaten i slutspelsstegarna kommer också att publiceras på klubbens hemsida. Skicka gärna resultat via SMS till Sofie eller Katarina för snabbare uppdatering av resultatet på hemsidan.

Hälsningar
Katarina Nyberg, 070-176 43 60
Sofie Adolfsson, 070-559 63 66