Viktig information angående fortsatt spel våren 2020

Med anledning av den allvarliga situation vi befinner oss i har Umeå curlingklubbs styrelse beslutat att avboka alla prova på-aktiviteter i curlinghallen resten av säsongen. Berörda personer som bokat in tid i hallen kommer att kontaktas senast måndag 16/3-20. Vi har också valt att ställa in vissa aktiviteter för medlemmar. Information om detta har gått ut på mail till alla medlemmar. Klubbseriematcher och juniorträning kommer att genomföras, men med vissa restriktioner och förhållningsregler. Om ni har frågor kring detta, skicka ett mail till info@umecurling.se.

Om man har minsta förkylningssymptom ska man inte delta i våra aktiviteter. Vi vill poängtera att ingen ska känna sig tvingad att delta. Om du känner dig orolig för att bli smittad och inte vill spela, stanna hemma. För våra medlemmar som kommer att besöka hallen finns följande riktlinjer för att minska smittspridning.