Aktivitetskalender 2019/2020

Aktivitetskalender för Umeå Curlingklubb säsongen 2019-2020

Aktivitetskalendern innehåller datum och vem som ansvarar för olika aktiviteter i Umeå curlingklubb. Aktivitetskalendern finns som en direktlänk på startsidan eller klicka här…

En nyhet för säsongen är att Johan Nygren och Sebastian Lundgren erbjuder träning för klubbmedlemmar torsdagar jämna veckor kl 18.00. Drop in med olika teman. Vad träningen ska innehålla mailas ut inför varje tillfälle.

På klubbkvällarna kommer vi att fokusera på att spela dubbel (mixed dubbel fast utan krav på mixed). Detta för att erbjuda olika former av curling där dubbel har fördelen att man bara behöver vara två spelare för att få ihop ett lag. Vi kör samma upplägg som tidigare. Samling för lottning av lag samt isvård, sen spelar vi match. Poäng delas ut både för deltagande samt vinst. En poäng för att delta, två för oavgjort och tre för vinst. Den som samlat mest poäng totalt vid säsongens slut vinner pris. Även här kommer påminnelse att skickas ut inför varje tillfälle.

Precis som tidigare har lag som spelar seriespel tilldelats ett särskilt ansvar. Antingen för en tävling, vilket innebär att laget ansvarar för att tävlingen är bemannad enligt schema eller för allmänhetens curling, vilket innebär att laget ansvarar för att det finns minst fyra instruktörer på plats för att bemanna allmänhetens curling.